Nieuwe cache sticker

!!! Eindelijk, ze zijn er !!!

15063996_678158539027183_1918927398_o
Omdat caches van Opencaching Benelux niet echt herkend worden als caches van Opencaching hebben wij (voorlopig) een beperkt aantal stickers laten maken. Deze stickers kunnen op caches geplakt worden waar informatie over de cache geschreven kan worden. Het formaat van deze stickers zijn 15×7,5 cm en passen dus ook op kleinere caches.

Daar het om een beperkt aantal stickers gaat kunnen er maximaal 5 stickers per account besteld worden. Mocht de belangstelling naar stickers groter worden dan kunnen er in de toekomst natuurlijk meer gemaakt worden.

Opencaching is een non-profit website en streeft ernaar om alles gratis aan te bieden maar verzoeken wel om minimaal de verzendkosten te voldoen als een bestelling geplaatst wordt.

Wil je één of meerdere stickers bestellen? Ga dan naar onze contact pagina en klik onderin op de “Doneren” knop. Doneer voor verzending naar Nederland minimaal €1,23 en verzending in Belgie minimaal €0,79. Om Opencaching financieel te ondersteunen kan natuurlijk een hoger bedrag gedoneerd worden. Vermeld bij je donatie het aantal stickers, het accountnaam en het adres waar deze stickers heen gestuurd mogen worden.