Goodies wedstrijd

kikker

Goodies = ruilspullen

Goodies of ruilspullen vind je alsmaar minder in geocaches en dat is jammer. Het is toch altijd aangenamer om met je kinderen op avontuur te trekken en dat zij in de gevonden cachecontainer iets vinden om te ruilen dat het ruilen waard is!?!?

Als je dan al iets vindt, is het in de meeste gevallen nog brol ook. Nietszeggende prullen, kapotte zaken, beschimmelde kaartjes, bedorven snoepen, condooms, tampons, je kunt het zo gek niet bedenken of je komt het tegen in een geocache.

Dit is natuurlijk niet de bedoeling! De bedoel is dat er spulletjes van enige waarde in de geocaches worden gedropt om het zo aangenaam en leuk te maken voor kinderen (en volwassenen). Een tof speeltje (niet kapot), een coin, een verzamelstuk, spelletjes, enz.

Opencaching Benelux wil daar verandering in brengen!!!

Wedstrijd

Opencaching wil een groot pakket goodies wegschenken.  Dit pakket is ons geschonken door RHCV’s Geo-Brein. Dank daarvoor.

Natuurlijk zal je dit pakket niet zonder slag of stoot kunnen bemachtigen. Neen, we gaan er een soort wedstrijd aan vast hangen. Wie de wedstrijd wint, zal van ons het grote pakket goodies toegestuurd krijgen!

Wat moet je doen?

Wat moet je doen om dit goodies-pakket te winnen? Wel … het is eigenlijk heel eenvoudig …

 

Om deel te nemen en kans te maken op het goodies-pakket, moeten er:

  1. Nieuwe (OC ONLY) caches geplaatst worden op opencaching.be, .nl, of .lu
  2. Cachesoort moet van het fysieke type zijn. Er moet dus een container geplaatst worden!
  3. De cachecontainer moet minimum van het type klein zijn, zodat er goodies in kunnen. Dus geen micro’s of kleiner!
  4. Er moet gelogd worden.

Hoe kan je winnen?

Het goodies-pakket kan gewonnen worden door de eerste cache-eigenaar die 2 logs krijgt op zijn/haar nieuwe geocache.

Dat wil dus zeggen dat je meer kansen maakt om te winnen naarmate je geocaches legt!!! Hoe meer caches, hoe groter de kans dat ze gevonden worden, hoe groter de kans dat je de eerste cache eigenaar bent die 2 logs ontvangt (op dezelfde cache weliswaar).

Moeilijk is het dus niet!

Succes!!!

Van het moment dit artikel verschijnt, loopt de wedstrijd. Wees er dus snel bij en maak zo kans op het uitgebreide goodies-pakket dat misschien op jou ligt te wachten.

Alles zal goed bijgehouden worden door het OC-team én publiek gemaakt worden. Dit om transparantie te bieden aan deze wedstrijd zodat iedereen kan zien dat het eerlijk verloopt.

Verder rest ons nog jullie allemaal veel succes te wensen en hopelijk krijgen we er een paar pareltjes bij op Opencaching Benelux.

Geogroeten,
OC-Team

2 thoughts on “Goodies wedstrijd

Reacties plaatsen niet mogelijk.