Nieuwe wedstrijd Opencaching BeNeLux

Het is dan weer zover.

Opencaching BeNeLux organiseert weer een wedstrijd en hierbij pakt Opencaching BeNeLux het een heel stuk groter aan dan de vorige keer. Ook mede dankzij een bijdrage van webshop GeoGeek kunnen wij wel 3 prijzen toekennen aan 3 winnaars.
Dit zijn niet zomaar even een paar prijzen, maar 3 prijzen welke je niet vaak tegen komt en waar je eigenlijk belachelijk weinig voor hoeft te doen.
Wat valt er te winnen zul je denken.

1e prijs is een cachebehuizing van 11,3 liter met groot A4 logboek, pen/potlood, decodeer puzzelboek en verder gevuld met ruilartikelen.

1e prijs

1e prijs

2e prijs is een cachebehuizing van 5 liter met middel A5 logboek, pen/potlood, decodeer puzzelboek en verder gevuld met ruilartikelen.

2e prijs

2e prijs

3e prijs is een cachebehuizing van 2,4 liter met klein A6 logboek, pen/potlood, decodeer puzzelboek en verder gevuld met ruilartikelen.

3e prijs

3e prijs

Wat moet er gedaan worden om kans te maken op één van deze mooie prijzen? We hebben het net nog aangegeven en nu dan weer. Belachelijk weinig eigenlijk.

Zoek een plek in je eigen omgeving die je wilt tonen aan andere cachers omdat dit een bijzondere plek zou zijn. Kijk goed rond of je minimaal een kleine cache op of in de buurt kan plaatsen zo dat er bij het zoeken niets beschadigd hoeft te raken. Kortweg je gezond verstand gebruiken. Vergeet ook niet om toestemming te vragen aan de landeigenaar. Na het plaatsen van de cache hoef je alleen maar aan je vrienden en/of familie te vragen om de cache te zoeken en te loggen op opencaching BeNeLux en zelf kun je ontspannen afwachten hoeveel keren je nieuwe cache(s) gevonden gaan worden.

De spelregels zijn ook heel simpel.

  • Maak een fysieke authentieke cache die minimaal het formaat klein heeft en je kunt kiezen uit “traditioneel”, “multi” of “mystery/puzzel”. Meerdere caches maken betekent ook meer kans om te winnen.
  • De nieuwe cache dient een “OC-only” cache te zijn en mag niet ook op een andere cachingsite gepubliceerd zijn of tijdens de wedstrijd gepubliceerd te worden op een andere cachingsite. Hier wordt streng op toegezien. Indien dit wel gebeurt dan zal de betreffende cache uitgesloten worden van deze wedstrijd.
  • Jouw gemaakte cache dient dan minimaal 5 keren gevonden te worden om kans te maken op één van de prijzen.
  • De caches die in aanmerking komen voor deze wedstrijd zijn caches die na 01-07-2015 gepubliceerd zijn. Dus als je al eerder een cachepagina aangemaakt had en de cache ligt al op zijn plek maar deze komt tijdens deze wedstrijd online dan dingt deze cache gewoon mee voor een prijs.
  • Deze wedstrijd zal duren tot de eerste 3 nieuwe caches voldoen aan de vereiste criteria. Daarna zullen de winnaars bekend worden gemaakt via deze blog en andere media.

Dit zijn de caches die al meedingen naar één van de prijzen.

Dan wensen wij jullie veel succes met het maken van de nieuwe caches en hopelijk zullen ze dan regelmatig gevonden worden.

1 thought on “Nieuwe wedstrijd Opencaching BeNeLux

Reacties plaatsen niet mogelijk.