KretDuckRace

  
KretDuckRace 2016 – 2017
Op 16 augustus is het idee geboren om een GeoKrety Race te gaan organiseren.

Na het peilen van interesse bleek dat er toch wel wat mensen zijn die dit toch wel leuk zouden vinden. Nu is het zo dat de GeoKrety in Nederland en België nog niet zo heel erg bekend is. Daarom willen we dit gelijk aanpakken om GeoKrety.org een klein beetje te promoten.

Bij veel mensen bestaat het idee dat je WEER een account aan moet maken voor de “zoveelste site” als je een GeoKret wilt loggen als gevonden of verplaatst. Ik kan vertellen dat dit niet hoeft.
Het aanmaken van een account is alleen nodig als je zelf een GeoKret wilt aanmaken. Voor het meedoen aan de GeoKrety Duck Race moet je dus wel een account aanmaken.

De KretDuckRace 2016-2017.

De race gaat van start op 1 september 2016. De race is geheel “voor de fun”. Er zijn dus geen prijzen mee te winnen, er zijn geen kosten aan de deelname. De race eindigd op 31 augustus 2017.

Regels:

  1. Er is geen limiet aan het aantal GeoKrets die u mee mag laten doen. Echter om het ook voor de anderen leuk te houden, adviseren we om maximaal 5 GeoKrets te laten meedoen.
  2. Een bij de race aangemelde GeoKret mag door de eigenaar in een cache gedropt worden. Daarna mag hij niet meer door de eigenaar verplaatst worden (tot de race afgelopen is).
  3. Ook als de startdatum gepasseerd is, mogen er nog GeoKrets starten met de deelname. Echter hoe langer je wacht, hoe minder tijd je heb om “te winnen”.
  4. Juist omdat GeoKrets nog niet zo heel bekend zijn, gebeurt het regelmatig dat de GeoKrets verdwijnen. Hang dus niets kostbaars of dierbaars aan de GeoKret.
  5. Winnaar is die GeoKret die op 31 augustus 2017 de meeste kilometers heeft afgelegd.
  6. Na afloop van de race zullen de GeoKrets gewoon blijven rondreizen. Het is dus aan de eigenaar zelf om dan alsnog een eigen missie aan de GeoKret toe te kennen.

Deelname aan deze race is geheel voor eigen risoco (Geen idee welk risico eigenlijk)
Aanmelding voor de race geschiedt op de GeoKrety site: GeoKrety.org/race.php
De race staat vermeld onder de naam: KretDuckRace 2016-207 NL / BE

Rest mij niets anders om alle deelnemers heel veel succes te wensen.