Gratis ammobox van Opencaching Benelux

Zoals bekend bij Opencaching staan wij erachter dat een cache uit minimaal een kleine behuizing moet bestaan. Wat is er nu leuker als je een echte schat vind met minimaal een logboekje, een pen of potlood en leuke ruilartikelen voor de kinderen of volwassenen na een mooie wandeling.

Over het algemeen voldoet een plastic bakje met een goed te sluiten deksel maar de ouderwetse ammobox is toch wel de ultieme cachebehuizing.

Nu heeft Opencaching een aantal ammoboxen weten te bemachtigen en willen jullie graag de gelegenheid geven om 3 caches te maken en Opencaching geeft daarvoor 1 ammobox per account weg.


Wat moet je doen om zo’n gratis ammobox in de wacht te slepen?
Zoek een mooie of speciale plek die je wilt laten zien aan je medecachers. Maak 3 fysieke caches zoals een multi, traditioneel of elk ander soort cache. Let op dat ook bij Opencaching toestemming van de landeigenaar nodig hebt om een cache te plaatsen. Laat deze caches door ons keuren en als deze goedgekeurd worden dan zorgen wij voor een ammobox die je kunt gebruiken voor je 4e cache of eventueel om voor één van de 3 caches te gebruiken. Natuurlijk dienen dit wel “OC only” caches te zijn die niet op een andere caching site geregistreerd zijn.
Er zijn 10 ammoboxen te vergeven dus grijp je kans om zo’n mooie ammobox te bemachtigen en daar een mooie cache van te maken.
Deze actie geld alleen voor verzending naar Nederland en België.